سبد خریــــــــــــــــد
ردیف عکس محصول                   نام کالا                   کد کالا قیمت تعداد کل قیمت حذف
3رکوردر دما رنج - 40 تا 85 درجه سانتی گراد انبار ای زد AZ 8828306001346910110
2کدورت و کلر سنج رومیزی مدل EPA - HI83414306004267110110
1ترمومتر نفوذی مخصوص مواد غذایی تستو TESTO 108-2306008219410110
بستن

آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روي كوشي

انتقال-تصویر,انتقال تصویر دوربین مداربسته با اینترنت,انتقال تصویر دوربین مداربسته
این مطلب به آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته می پردازیم. از آنجایی که انجام انتقال تصویر یکی از بخش های بسیار مهم نصب دوربین های مداربسته است سعی می کنیم این مطالب را با تمامی جزئیات به شما آموزش دهیم.

قسمت های مختلف انتقال تصویر دوربین مداربسته

  • تنظیمات DVR یا NVR: این قسمت اولین قسمت از انجام انتقال تصویر است. چه بخواهید دوربین ها را در شبکه ببینید و چه نیاز به انتقال تصویر داشته باشید شما نیاز دارید تنظیمات شبکه دستگاه DVR یا NVR خود را انجام دهید. تنظیمات DVR در انواع متفاوت DVR کمی تفاوت دارد اما سعی می کنیم به اصول کلی آن اشاره کنیم. در صورتی که در مورد دستگاه خود مشکلی داشتید این موضوع را به صورت جداگانه مطرح کنید.
  • فوروارد کردن پورت های مودم (Port Forwarding): فوروارد کردن پورتهای مودم به شما اجازه می دهد از یک محل دیگر و از طریق اینترنت به دستگاه DVR خود دسترسی داشته باشید. فوروارد کردن مودم در انواع متفاوت مودم تفاوت خواهد داشت. در صورت امکان طریقه فوروارد کردن پورت ها در هر نوع از مودم را به صورت جداگانه آموزش می دهیم.
  • تنظیمات دستگاه یا گوشی دریافت کننده تصاویر: دستگاه یا مودمی که میخواهید تصاویر را روی آن ببینید نیاز به تنظیمات خاص یا نصب نرم افزار مخصوصی را خواهد داشت.

تنظیمات DVR یا NVR برای انتقال تصویر

در ابتدا پس از روشن کردن دستگاه DVR و دسترسی به منوهای آن وارد قسمت تنظیمات شبکه دستگاه شوید. در این قسمت شما با پنجره ای مشابه عکس پایین مواجه خواهید شد. از آنجایی که این تنظیمات برای هر دستگاه DVR متفاوت است شاید منوی دستگاه شما کمی متفاوت باشد اما خصوصیات دستگاه های متفاوت به هم بسیار مشابه است. 

انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-01,انتقال تصویر دوربین مداربسته,انتقال تصویر دوربین مداربسته

تصویر منوی شبکه دستگاه DVR

  • IP Address: آدرس IP دستگاه DVR است. هر دستگاه موجود در شبکه یک آدرس دارد که به صورت یک کد تشکیل شده از چهار عدد نشان داده می شود. برای مثال در عکس ما آدرس IP دستگاه 192.168.1.99 تنظیم شده است. شما میتوانید هر یک از بخش های این ادرس را بین 0 تا 255 تنظیم کنید. البته این آدرس باید طوری تنظیم گردد که با شبکه نصب شده فعلی تطابق داشته باشد. سه عدد اول ادرس IP مشخص کننده رنج IP شبکه شما هستند. در صورتی که میخواهید یک دستگاه را به این شبکه وارد کنید باید حتما سه عدد اول IP دستگاه شما هم مشابه بقیه تجهیزات موجود در شبکه باشد و البته عدد چهارم آدرس IP شما باید حتما متفاوت از تمامی تجهیزات موجود در شبکه باشد. برای مثال من یک کامپیوتر با IP 192.168.1.1 در شبکه دارم. در صورتی که بخواهم دستگاه دیگری به این شبکه اضافه کنم باید سه رقم اول را به صورت مشابه و رقم اخر را به صورت متفاوت انتخاب کنم. برای مثال ادرس 192.168.1.2 یک انتخاب مناسب خواهد بود. توجه داشته باشید که هرگز نباید دو دستگاه با آدرس IP مشابه در شبکه شما وجود داشته باشند. در صورت وجود شبکه شما دچار اختلال خواهد شد. به همین دلیل ما در مثال، عدد آخر آدرس را 99 در نظر گرفته ایم تا احتمال همسان بودن این آدرس با بقیه ادرسهای موجود در شبکه حداقل شود.
  • Subnet mask: استفاده از subnet mask در شبکه های کامپیوتری پیچیده تر معنا پیدا خواهد کرد. این خصوصیت محدوده ادرس های IP شما را مشخص می کند. در شرایط عمومی مقدار این ردیف را 255.255.255.0 تنظیم کنید. در صورتی که در شبکه ای مقدار subnet mask تجهیزات متفاوت از این مقدار بود قبل از انجام تنظیمات شبکه حتما با مسئول شبکه ان مرکز هماهنگی کنید.
  • Default Gateway: توضیح مفهوم اصلی Gateway در شبکه شاید کمی بحث را پیچیده کند. به صورت کلی این خصوصیت را باید با آدرس IP مودم خود پر کنید. در صورتی که مودم از قبل از شبکه نصب شده باشد می توانید default gateway را از روی هر یک از دستگاه های موجود در شبکه بخوانید. معمولا در شبکه ها آدرس IP دستگاه مودم 192.168.1.1 است. در صورتی که در شبکه موجود سرور مرکزی وجود داشته باشد این ادرس به سرور مرکزی اختصاص داده شده و آدرس 192.168.1.2 برای مودم در نظر گرفته می شود.
  • Client Port: که به آن سرور پورت (Server port) یا مدیا پورت (Media port) هم می گویند. پورت سرور به صورت پیش فرض در دستگاه های DVR هایک ویژن به صورت پورت 8000 تنظیم شده است. از طریق این پورت شما میتوانید تصاویر دستگاه DVR را بر روی موبایل خود ببینید.
  • HTTP Port: که به آن اینترنت پورت (Internet port) یا وب پورت (Web port) هم می گویند در دستگاه های DVR هایک ویژن به صورت پیشفرض 80 تنظیم شده است. این پورت پورتی است که شما باید بر روی مودم خود فوروارد کنید پس آن را به خاطر داشته باشید. از طریق این پورت شما میتوانید تصاویر دوربین مداربسته را در شبکه داخلی یا اینترنت بر روی کامپیوتر ببینید.
پس از تنظیم این خصوصیات DVR یا NVR شما آماده اتصال به شبکه است و باید سراغ قسمت بعدی انتقال تصویر برویم.

فوروارد کردن پورت های مودم برای انتقال تصویر

فوروارد کردن پورت های مودم شاید پیچیده ترین قسمت انتقال تصویر باشد. (منظور و مفهوم پورت فورواردینگ را در مقاله مختص این کار با نام پورت فورواردینگ دوربین مداربسته بخوانید). از آنجایی که فوروارد کردن پورت در هر مدل از مودم و روتر متفاوت است در اینجا ما تنها روش فوروارد کردن پورت ها بر روی یک نوع مودم را بررسی کرده و در مقاله تخصصی تر به بقیه انواع مودم ها می پردازیم. 
به صورت کلی در این بخش هدف شما فوروارد کردن 2 پورت است. یکی پورت HTTP و یکی پورت کلاینت. این پورت ها به ترتیب امکان دیدن تصاویر بر روی کامپیوتر و موبایل را برای شما فراهم میکنند.
طریقه تنظیم مودم برای فوروارد کردن پورت ها
ابتدا باید به منوی مودم خود دسترسی پیدا کنید. آدرس IP مودم را در یک بروزر وارد کنید (این ادرس احتمالا 192.168.1.1 است). در صورتی که آدرس IP را نداشتید Default Gateway را بر روی یکی از کامپیوترهای داخل شبکه چک کنید. 
پس از وارد کردن این آدرس پنجره مودم شما باز خواهد شد که از شما درخواست username و password را دارد. این اطلاعات را از صاحب دستگاه (مشتری) گرفته و وارد مودم شوید. برای دسترسی به منوی پورت فورواردینگ در مودم D-link به صورت زیر عمل کنید: 
قسمت Advance Setup را انتخاب کرده و سپس قسمت NAT را انتخاب می کنیم. پس از این کار با پنجره ای مشابه پنجره پایین مواجه خواهیم شد.
انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-02,انتقال تصویر دوربین مداربسته,انتقال تصویر دوربین مداربسته
منوی پورت فورواردینگ مودم TP-Link

در این پنجره PVC2 را انتخاب کرده و بر روی Virtual Server کلیک کنید تا به پنجره بعدی بروید. 
انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-03,انتقال تصویر دوربین مداربسته,انتقال تصویر دوربین مداربسته
فوروارد کردن پورت 80 TP-Link
در این پنجره پورت اول را به صورت زیر فوروارد می کنیم:
  • Rule Index: 1
  • Application: Hikvision (این قسمت را میتوانید با نامی دلخواه پر کنید)
  • Protocol: ALL
  • Start Port Number: 80
  • End Port Number: 80
  • Local IP Address: 192.168.1.100
انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-04,انتقال تصویر دوربین مداربسته,انتقال تصویر دوربین مداربسته
فوروارد کردن پورت 8000 TP-Link

سپس به سراغ پورت دوم رفته و آن را نیز به صورت زیر تنظیم می کنیم:
  • Rule Index: 2
  • Application: Hikvision (این قسمت را میتوانید با نامی دلخواه پر کنید)
  • Protocol: ALL
  • Start Port Number: 8000
  • End Port Number: 8000
  • Local IP Address: 192.168.1.100
پس از فوروارد کردن پورت ها میتوانید نتیجه را در صفحه Virtual Server به صورت زیر ببینید. 
انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-05,انتقال تصویر دوربین مداربسته,انتقال تصویر دوربین مداربسته
جدول پورت های فورارد شده مودم TP-Link

دیدن تصاویر بر روی کامپیوتر

برای دیدن تصاویر بر روی کامپیوتر ساده ترین روش استفاده از اینترنت اکسپلورر برای دیدن تصاویر است. برای این کار IP استاتیک خود را (این IP را باید از ISP خود دریافت کنید. میتوانید در قسمت status مودم هم این IP را مشاهده کنید) در قسمت بالای صفحه اینترنت اکسپلورر وارد کنید و با گذاشتن علامت دو نقطه ":" شماره پورت خود را به این صورت وارد کنید: 
5.52.219.178:80 
پس از وارد کردن این ادرس در صورت درست انجام دادن همه مراحل صفحه وارد شدن به دستگاه DVR شما نمایش داده خواهد شد. پیش از دیدن تصاویر دوربین ها شما باید از منوهای اینترنت اکسپلورر منوی Tools را انتخاب کرده و در قسمت پایین Internet Options را انتخاب کنید. در تب بالای صفحه Security را انتخاب کنید تا صفحه زیر را مشاهده کنید: 
انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-06,تنظیم اینترنت اکسپلورر برای انتقال تصویر,تنظیم اینترنت اکسپلورر برای انتقال تصویر
قسمت Security از منوی Internet Options

قسمت نشان داده شده در عکس را انتخاب کنید تا صفحه زیر باز شود: 
انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-07,تنظیم اینترنت اکسپلورر برای انتقال تصویر,تنظیم اینترنت اکسپلورر برای انتقال تصویر
صفحه Custom Level و تنظیمات موجود در آن

در صفحه Custom level مطابق تصویر دو گزینه تیک زده شده را در حالت Prompt قرار دهید. حال خواهید توانست تصاویر دوربین های خود را در صفحه اینترنت اکسپلورر ببینید. 

دیدن تصاویر روی موبایل


انتقال-تصویر-دوربین-مداربسته-روی-موبایل,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل
در این مطلب به صورت گام به گام نحوه انجام تنظیمات مرتبط با انتقال تصویر دوربین مداربسته را خواهید آموخت. از انجایی که تنظیمات عمومی نرم افزارها مشابه است در اینجا نحوه انجام تنظیمات بر روی نرم افزار IVMS4500 مربوط به برند Hikvision آموزش داده شده که میتوانید به صورت مشابه تنظیمات را برای دیگر برندها نیز انجام دهید.

پیش شرط

پیش از شروع انتقال تصویر روی موبایل باید پورت های دستگاه DVR که معمولا دو یا سه پورت است برروی مودم خود فوروارد کرده باشید. (در آموزش این کار به مطلب آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته مراجعه کنید.)

مراحل کار

  1. نرم افزار انتقال تصویر را از وب دانلود کرده یا از روی سی دی دستگاه بر روی موبایل یا تبلت خود بریزید.
  2. پس از نصب نرم افزار به منوی اصلی وارد شوید.
  3. در منوی اصلی برای اضافه کردن دستگاه DVR یا NVR خود روی گزینه Device کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.
انتقال-تصویر-روی-موبایل-2,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل
تصویر منوی اصلی نرم افزار IVMS4500

  1. پنجره Device قسمت اصلی کار شماست. در این پنجره باید در فیلدهای مختلف اطلاعات مربوط به دستگاه DVR را وارد کنید. در عکس زیر میتوانید بخش های مختلف این پنجره را ببنید.
انتقال-تصویر-روی-موبایل-1,,آموزش انتقال تصویر روی موبایل
تصویر پنجره Device روی نرم افزار انتقال تصویر IVMS4500

  1. Alias یا نام مستعار به نامی گفته می شود که شما میخواهید به این دستگاه بدهید. در این بخش هر نامی که دلخواه شما است وارد کنید.
  2. قسمت بعدی Register mode است. از انجایی که در این بخش نحوه انتقال تصویر با آی پی استاتیک بر روی موبایل را آموزش می دهیم گزینه Ip/Domain را انتخاب می کنیم اما در صورتی که بخواهید بدون IP Static انتقال تصویر داشته باشیم گزینه DDNS را انتخاب میکنیم (روشهایی دیگری هم برای انتقال تصویر بدون IP استاتیک وجود دارد.)
  3. قسمت آدرس مربوط به آدرس IP دستگاه شماست. در صورتی که میخواهید دستگاه را روی شبکه داخلی ببینید میتوانید آدرس شبکه داخلی خود را اینجا وارد کنید و در صورتی که نیاز است دستگاه را روی اینترنت ببینید باید IP استاتیک خود را در این قسمت وارد کنید.
  4. قسمت پورت مربوط به پورت Server پورت شماست. این پورت بر روی دستگاه DVR شما مشخص می شود و در تنظیمات شبکه دستگاه میتوانید آن را پیدا کنید. این پورت حتما باید قبلا بر روی مودم شما فوروارد شده باشد. در این صورت پورت را در این قسمت وارد می کنید. (برای دستگاه های هایک ویژن این پورت 8000 است.)
  5. قسمت بعدی user name یا نام کاربری دستگاه DVR یا NVR شماست. در بیشتر دستگاه ها با کاربرد admin انتقال تصویر صورت می گیرد اما در صورتی که میخواهید محدودیتی روی دیدن تصاویر ایجاد کنید یک کاربرد جدید ایجاد کنید و در آن را محدود کنید در این صورت روی نرم افزار موبایل کاربر دیگر نخواهد توانست برخی تصاویر را ببینید یا فیلم های ضبط شده را ببند (بسته به انتخاب شما).
  6. قسمت Password نیز کمله عبور همان کاربری است که بر روی DVR از آن استفاده می کردید.
  7. قسمت آخر نیز تعداد دوربین های متصل شده به دستگاه را صورت خودکار نمایش داده می شود.
  8. پس از وارد کردن این اطلاعات کار شما تمام شده و با برگشتن به صفحه نمایش میتوانید تصویر دوربین های خود را ببنید.

چطور تصویر چند دستگاه را روی موبایل ببنیم؟

برای این کار ابتدا لازم است دستگاه ها با هم همخوانی داشته باشند. در بیشتر موارد لازم است دستگاه ها از یک برند باشند. همچنین باید پورت ها از هم متفاوت باشند پس باید پورت یکی از دستگاه ها را تغییر بدهید و به صورت جداگانه فوروارد کنید. 
انتقال-تصویر-روی-موبایل-3,,آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روی موبایل

قسمت نمایش تصاویر دوربین ها


منبع : tticctv.com

برچسپ : آموزش انتقال تصویر دوربین مداربسته روي كوشي

گرد آورنده : irsanat.com :( پیمان محمدرضایی )
تاریخ ارسال :  1395/2/19     
تعداد مشاهده :3823
ثبت نظرات شما کاربران محترم باعث بهبود مطالب سایت خواهد شد
نام و نام خانوادگی : الزامی
تلفن/ایمیل :
نظر شما : الزامی
کد امنیتی :

الزامی


دیگر مطالب مرتبط با موضوع : آموزشی


جهت دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید             
آخرین مقالات ارسالی
مطالب تصادفی


دستگاه تی دی اس متر(TDS)

دستگاه پی اچ متر دیجیتال

هدایت سنج آب,EC متر

فتومتر پرتابل دیجیتال

دماسنج دیجیتال

مولتی متر دیجیتال

ph متر خاک

ph متر، ph سنج

Tds متر

آمونياك سنج

سنسور ph سنج ، پراپ ph سنج

EC متر ، EC سنج

ph سنج هانا ، تستر ph هانا

رفرکتومتر ، قند سنج

EC/TDS متر ، هدایت تی دی اس سنج

EC/TDS/PH متر ، تستر های مولتی پارامتر آب

ترازو آزمایشگاهی

اکسیژن متر آنلاین

پی اچ ph سنج آنلابن

هدایت و تی دی اس سنج آنلاین ،EC/TDS تابلویی انلاین

اکسیژن سنج DO متر آنلاین تابلویی

محصولات شرکت آدوا ADWA -ADWA

تجهیزات کنترل و اندازه گیری آنلاین

کلر سنج

فروش فوق العاده تجهیزات آنلاین تابولویی

محصولات شرکت ای زد تایوان AZ

فلکسی تستر، کلر، کلراید، سختی، سختی کلسیم، مس، روی،سیلیسم



فروشگاه ایران صنعت ،بررسی انتخاب و خرید آنلاین

فروشگاه ایران صنعت در سال 1388 تاسیس گردید، که مفتخر است ، با عرضه محصولات ابزاردقیق ، برق الکترونیک ، ابزارآلات و تجهیزات صنعتی در سراسر کشور با بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در خدمت هموطنان گرامی باشد .
ENAMAD logo-samandehi

آدرس : کرج چهار راه کارخانه قند به سمت میدان هفت تیر خیابان پناهی کوچه پناهی 1 پلاک 61 ساختمان اهورا واحد یک
شماره تلفن : 02691300551
شماره همراه : 09106978820 واتساپ ، تلگرام ، ایتا ، روبیکا ، ای گپ روی این شماره می باشد
شماره نمابر : 30008666850361
افراد آنلاین: 83
تاریخ :1403/2/29
پرداخت آنلاین شبکه اجتماعی یوتیوب اینستاگرام شبکه اجتماعی فیس بوک

تمامي كالاها و خدمات اين سایت، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه میاشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به ایران صنعت میباشد.